Een goed idee is één ding, een goed geschreven advertentie is zoveel meer

Als bedrijf bent u vast en zeker bezig met het verspreiden van reclame voor uw producten en diensten. Dan weet u ook dat de opmaak en plaatsing van advertenties alles behalve vanzelfsprekend is. Enerzijds kruipt er veel tijd in, anderzijds gaat het gepaard met handenvol geld. Het is dan ook jammer als uw advertenties niet charmeren en gelezen worden!

Hoe laat u uw advertenties opvallen?

Tekst voorzien voor een advertentie is niet eenvoudig. Hebt u dit zelf al eens geprobeerd, dan weet u dat het de nodige inspiratie en het nodige taalgevoel vereist. Beschikt u over geen van beide? Dan is het een goed idee uw advertenties toe te vertrouwen aan een ervaren copywriter, die weet van aanpakken.

Ook al zijn er geen echte regeltjes voor het schrijven van advertenties, er komt wel degelijk vakkennis bij kijken. Een advertentie moet aanspreken, moet uw lezers volledig inpalmen en bovenal: het moet hen aanzetten tot meer. Of u nu vervangstukken voor wagens verkoopt of juwelen voor toekomstige getrouwde koppeltjes, een advertentie dient steevast op te vallen, sexy te zijn en te verkopen.

Kast-IDgekropt

Een overtuigende content voor een krachtige advertentie

Bij een advertentie kan en mag alles. U mag afbeeldingen gebruiken, videobeelden, teksten of een combinatie van deze elementen. Gebruikt u tekst, dan is het van groot belang te beseffen dat een goede bodycopy uw boodschap versterkt en naar een hoger niveau tilt dan wanneer er sprake is van een slechte inhoud.

Creativiteit is hierbij de boodschap. En dat is nu net het geheime ingrediënt van Gitages advertentieteksten! Creativiteit valt immers op, het maakt dat u als bedrijf door veel geheugens zal worden onthouden. Laat u mij uw advertenties verzorgen, dan krijgt u opvallende advertenties in de plaats!

Meer weten over wat Gitage voor u kan betekenen?

Wilt u uw ideeën ook optimaal verwoorden? Wilt u ook advertenties op maat van uw doelpubliek? Aarzel dan niet langer en contacteer Gitage voor meer informatie via het telefoonnummer +32 486 57 19 32 of via het e-mailadres info@gitage.be. Via het online contactformulier kan u desgewenst ook meteen een prijsofferte bekomen. Ik zorg voor een spoedige behandeling van al uw aanvragen!

 

 

VRAAG VRIJBLIJVEND UW OFFERTE AAN