Laat Gitage bloggen in uw naam!

Bloggen is in. Zowat elk bedrijf heeft een blogpagina op zijn website, waar op regelmatige basis nieuwe berichten op verschijnen. De inhoud is zeer divers, maar heeft wel steeds betrekking op de core business van het bedrijf in kwestie.

Het doel? Uw aanwezigheid continu laten blijken. Uw lezers informeren, prikkelen en aanzetten tot actie.

Een blog vereist inspiratie, goesting en tijd

Blog copywriting betekent eenvoudigweg dat u een copywriter laat instaan voor het schrijven en beheren van uw blog. Er wordt met andere woorden geschreven in uw naam, uiteraard steeds met toestemming van de te posten inhoud.
Waarom zou u iemand inschakelen voor het schrijven van uw blog? Wel, omdat een blog onderhouden een mix van inspiratie, goesting en tijd vergt. Het begin van een blogpagina is steeds relatief gemakkelijk, maar naarmate te tijd verstrijkt, verdwijnt ook de toewijding.

Blog copywriting: een vak apart

Een blog schrijven is bovendien niet altijd even gemakkelijk. De content moet de juiste lengte hebben, niet te kort, niet te lang. Er moet verder geschreven worden met oog voor uw doelpubliek, waarbij u als het ware dient te schrijven door de ogen van uw lezer. De tekst moet begrijpbaar zijn, vlot leesbaar en bovenal: informeren op een enthousiaste manier.

Een blogstuk mag immers nooit gaan vervelen, een must die maar al te vaak verdwijnt naar de achtergrond.
Gitage blogt over uw vak, niet over uw diensten en producten. Niet over uw onderneming zelf, want deze informatie nemen mailings reeds voor hun rekening. Neen, Gitage geeft nuttige informatie weer in uw blogstukken, waar uw lezers daadwerkelijk iets aan hebben. Originele inhoud die het lezen waard is!

Blog copywriting door Gitage

Geniet voortaan ook van alle voordelen van blog copywriting en ga voor een professionele interactie met uw klantenbestand. Een blog laat toe hen te laten reageren en biedt u de mogelijkheid om hen te antwoorden.

Een blog brengt ook meer verkeer naar uw website met zich mee en creëert meteen meer geloofwaardigheid onder de bezoekers van uw website.

Overtuigd? Kom dan meer te weten via het telefoonnummer
+32 486 57 19 32 of via het e-mailadres info@gitage.be. Ik probeer u zo snel mogelijk te woord te staan en geef u graag advies op maat. Ook via het online contactformulier kan u me steeds bereiken. Vul uw gegevens in en ontvang weldra een antwoord en/of prijsofferte op maat!

VRAAG VRIJBLIJVEND UW OFFERTE AAN