Teksten met pit voor een krachtige boodschap

Schrijven voor brochures en folders is schrijven met als doel te overtuigen, aan te zetten tot actie. Wilt u een brochure of folder verspreiden? Dan wilt u dat de lezer wordt geraakt, dat het publiek wordt meegesleept. Daarom is een rake content een absolute must als u uw doel wilt bereiken. Hoe doet u dit? Door zowel de content als de opmaak over te laten aan een professional.

Copywriting voor brochures en folders doe ik zo

Het schrijven van de inhoud voor een brochure of folder is iets helemaal anders dan schrijven voor een magazine of website. De content moet immers voldoen aan een mix van vereisten om de juiste format te verkrijgen. De teksten moeten bijgevolg:

  • Kort en bondig zijn
  • Overtuigend en wervend zijn
  • Getuigen van kleurige taal
  • Uw boodschap op inspirerende wijze overbrengen

Gitage gaat bovendien ook graag meteen over tot de kern van de zaak. Wie bent u, wat heeft u te bieden, waarom moet men voor u kiezen? De antwoorden op deze en andere vragen leiden tot doeltreffende brochures en folders, die uw lezers ongetwijfeld zullen verrassen en bijblijven.

Brochures en folders op maat van uw bedrijf

U wilt indruk maken op de buitenwereld, zowel op uw klanten als op uw concurrenten. U wilt uzelf onderscheiden van de rest, er met kop en schouders bovenuit steken. Groot gelijk heeft en dat is dan ook precies waarom u de tekst het beste overlaat aan een copywriter.

U weet wat u wilt, wat u wilt bereiken en welke boodschap u wilt overbrengen. Ik weet hoe u dit moet doen. Tezamen komen we vast en zeker tot een prikkelend resultaat, eentje met de nodige portie pit en ruggengraat.
Aarzel dan niet langer en contacteer me geheel vrijblijvend via het telefoonnummer +32 486 57 19 32 of via het e-mailadres info@gitage.be voor verdere informatie. Via het online contactformulier kan u desgewenst ook meteen een prijsofferte bekomen. Ik zorg voor een spoedige behandeling van al uw aanvragen!

 

VRAAG VRIJBLIJVEND UW OFFERTE AAN