Laat regelmatig wat van u horen via een professionele mailing

 

Mailings versturen lijkt gemakkelijk, maar dat is het niet. U wilt immers opgemerkt worden op de markt en door uw klanten en het liefst op een professionele manier. Gekunstelde, slecht geschreven mailings zijn met andere woorden uit den boze. Wilt u het schrijven van uw mailings daarom overlaten aan een derde? Gitage schrijft ze met plezier.

Wat zijn mailings?

Ieder bedrijf wilt in contact blijven met zijn cliënteel. Misschien om ze eenvoudigweg op de hoogte te brengen van uw jaarlijks verlof, maar misschien ook om ze kennis te laten maken met nieuwe producten en/of diensten. Mailings zijn daarom ideaal.

Ze informeren de geadresseerde én ze bieden meteen ook de mogelijkheid tot reactie. Actie en reactie, is dat niet precies waar u naar op zoek bent?

Een bekend voorbeeld van een mailing is de nieuwsbrief. In dergelijke mailing kan u het hebben over de nieuwe ontwikkelingen van uw sector, over nieuwe aanbiedingen en ga zo maar verder.

Het is een eenvoudige brief, die bestaat uit enkele korte nieuwsberichten die als doel hebben uw klanten te prikkelen.

Waarom mailings uitsturen?

Mailings zijn enorm veelzijdig, zodat u ze voor diverse doeleinden kan uitsturen. Naar gelang de informatie die u wilt meedelen, maakt Gitage een unieke en originele template op met daarin de melding van de gewenste informatie, volledig in stijl met uw onderneming.

Mailings kunnen onder andere voor de volgende redenen worden verstuurd:

  • Aankondiging van vakantieperiode en opendeurdagen
  • Prospectie naar potentiële nieuwe klanten
  • Nieuwsbrief met promoties, aanbiedingen en info over nieuwe producten en diensten
  • Mededeling van nieuwe vacatures naar uw contacten
  • Promotie mailing met eventuele kortingen naar bestaande klanten

 

 

Hebt u niet de tijd of zin om de mailings van uw bedrijf te verzorgen?
Laat deze dan over aan een schrijfexpert. Gitage zorgt zowel voor de opmaak, inhoud als verzending van al uw mailings.

Voor verdere informatie kan u me geheel vrijblijvend contacteren via het telefoonnummer +32 486 57 19 32 of via het e-mailadres info@gitage.be. Via het online contactformulier kan u meteen een prijsofferte bekomen. Ik zorg voor een spoedige behandeling van al uw aanvragen!

 

 

VRAAG VRIJBLIJVEND UW OFFERTE AAN