Wees ook aanwezig op sociale media via een Facebookbericht, Twittertweet en andere vergelijkbare media!

Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+ en ga zo maar verder: het zijn maar enkele alom aanwezige platformen anno de 21ste eeuw. Zijn genieten steeds meer populariteit en worden dagelijks frequent bezocht door miljoenen mensen. Dat is dan ook precies de reden waarom uw bedrijf ook op sociale media aanwezig dient te zijn. Hoe? Door regelmatige berichtgevingen, afgestemd op uw doelpubliek.

 

De rol van sociale media

Zoals gezegd in de intro, zijn er vele sociale media aanwezig op het internet.Ze zijn stuk voor stuk geliefd bij jong en oud en worden meermaals per dag gebruikt als berichtgeving naar de buitenwereld toe.

Misschien hebt u persoonlijk ook enkele accounts op deze platformen? Dan hebt u de invloed ervan vast al gemerkt.

Waar velen niet bij stilstaan, is dat dergelijke media ook gebruikt kunnen worden door bedrijven, ook door het uwe.

Het is een manier om op moderne wijze te communiceren naar uw klanten en prospecten toe via korte, eenvoudige berichten. Ze kunnen gaan over promoties, nieuwe producten en diensten en ga zo maar verder. Het resultaat? Een groot bereik op korte termijn!

Sociale media: een absolute aanrader!

Schrijven voor sociale media, het beheren van al uw accounts: het vergt veel energie en betekent een grote hap uit uw agenda. Het beheer van sociale media overlaten aan een copywriter kan daarom een winst betekenen in tijd, maar ook in bedrijvigheid.

Bovendien is de copywriting voor sociale media ook niet zo gemakkelijk als u op het eerste gezicht misschien denkt.

Sommige platformen hanteren bepaalde regels, bijvoorbeeld als het komt op het aantal karakters dat uw bericht mag bevatten.

Bovendien moet ook rekening worden gehouden met de stijl en doelgroep van het platform in kwestie. Gitage houdt rekening met alle vereisten, zowel van uzelf als deze van de sociale media die u wenst te frequenteren.

 

Contacteer me geheel vrijblijvend via het telefoonnummer +32 486 57 19 32 of via het e-mailadres info@gitage.be.
Wilt u meteen een offerte aanvragen? Dak kan u dit doen via het online contactformulier. Vul uw gegevens en wensen in en ontvang snel een prijsofferte op maat.

 

VRAAG VRIJBLIJVEND UW OFFERTE AAN