Wervende teksten op uw website: lang niet zo eenvoudig!

 

Goede websites hebben een rode draad: een fraai design, opvallende foto’s en… overtuigende content. Deze laatste factor is alles behalve een overbodige luxe voor een goede website, in tegendeel. Het is een must. De content van uw website is nog steeds waar alles om draait, waarin u toelicht wie u bent, wat u doet en waarom klanten voor u moeten kiezen en niet voor iemand anders.

Uw bedrijf promoten via online copywriting

Uw bedrijf promoten doet u via een samenhangend geheeld, waarbij enkel en alleen een paar mooie foto’s of een coole lay-out niet zullen volstaan. Uw website zal moeten worden voorzien van inhoud, van een verhaal, een story die uw klanten uitleg geeft over de diensten die ze willen aanspreken en over de producten die ze willen aankopen.

Zelf teksten schrijven is één mogelijkheid. Probeer het maar eens, u zal zien dat het lang niet zo eenvoudig is als op het eerste gezicht lijkt. Enkele woorden neerpennen is allesbehalve voldoende om uw doelstellingen te bereiken, laat staan om uw klanten tot actie aan te zetten.

Websites, mailings, sociale media, blogs en ga zo maar verder: de mogelijkheden zijn eindeloos. Als copywriter ga ik samen met u op zoek naar uw core business, naar wie u bent, wat u doet en wat uw publiek aanspreekt. Ik vertaal dit naar een meeslepend en krachtig verhaal, dat uw klanten geboeid houdt van begin tot einde en ze aanzet tot actie.

Gitage als expert voor online copywriting

Misschien hebt u al teksten, maar wilt u deze laten herschrijven tot frisse, begrijpelijke content? Geen probleem. Gitage herschrijft ze precies zoals u in gedachten heeft. Misschien hebt u alleen een blanco pagina aan te bieden? Ook geen probleem. Ik zorg voor de volledige content, volledig aangepast aan uw wensen en persoonlijke stijl.

Wenst u meer te weten over Gitages diensten of over wat ik voor u kan betekenen als online copywriter? Contacteer me dan geheel vrijblijvend via het telefoonnummer +32 486 57 19 32 of via het e-mailadres info@gitage.be. Ook via het online contactformulier kan u Gitage steeds bereiken.

 

 

VRAAG VRIJBLIJVEND UW OFFERTE AAN