Een noodzaak voor Google en alle andere zoekmachines

SEO copywriting is een term die ondertussen al onderwerp is geweest van vele discussies. Er is al heel wat inkt gevloeid over dit onderwerp, maar wat men steeds lijkt te vergeten is de echte clue van deze vorm van copywriting: copywriting blijft immers nog steeds het eerste aandachtspunt, niet de zoekmachines. Een hoge positie in Google is van belang, maar het aanzetten tot actie van uw lezers nog meer.

 

Uw bedrijf promoten via online copywriting

Tja, de inleiding klinkt misschien wat verrassend in de oren, maar denkt u er even over na.

Wat heeft u aan al die bezoekers op uw website als er geen enkele wordt aangezet tot kopen of contact opnemen? Inderdaad: niets.

Daarom zet Gitage de lezer nog steeds op de eerste plaats, de zoekmachines op de tweede.

Een goede tekst hoeft met andere woorden niet doordrenkt te zijn van de nodige zoektermen of andere SEO gerelateerde middeltjes.

Is dit wel het geval, dan zal de tekst al snel vervelend lezen en zal de bezoeker afhaken. Heeft uw website echter een goed leesbare tekst, die ook de vereisten van de zoekmachines in het achterhoofd houdt?

Dan is er sprake van winning SEO copywriting.

Wat SEO copywriting wél dient te zijn

SEO copywriting is meer dan alleen maar schrijven voor de zoekmachines. Veel meer. Gitage beschouwd SEO copywriting als volt:

  • Schrijven voor de bezoekers van uw website
  • Schrijven op een unieke en betekenisvolle manier
  • Schrijven in een natuurlijk ritme van ongekunstelde teksten

Vertrouw uw SEO copywriting toe aan Gitage

Gitage zorgt ervoor dat ze u en uw bedrijf begrijpt, dat ze uw producten en diensten kent en dat ze uw doelstellingen voor ogen houdt. Met deze kennis in het achterhoofd, gaan we aan de slag met de teksten. De juiste trefwoorden, de juiste klemtoon, de juiste boodschap maken de teksten compleet.

Wilt u meer te weten komen over hoe ik te werk ga?

 

Contacteer me dan geheel vrijblijvend via het telefoonnummer +32 486 57 19 32 of via het e-mailadres info@gitage.be.
Wilt u meteen een offerte aanvragen? Dak kan u dit doen via het online contactformulier. Vul uw gegevens en wensen in en ontvang snel een prijsofferte op maat.

 

VRAAG VRIJBLIJVEND UW OFFERTE AAN