Vertalingen in de belangrijkste omgangstaal ter wereld!

Engels is de tweede gesproken taal ter wereld. Eender waar u komt, spreekt u er Engels, dan zal u worden begrepen. Daarom is het ook belangrijk om uw teksten te vertalen naar de taal die iedereen verstaat en begrijpt. Het is dé taal bij uitstek om internationaal te ondernemen. Wilt u dus ook furore maken buiten België?

 

Enkele feiten over de Engelse taal

Engels is niet alleen een wereldtaal, het is ook de moedertaal in tal van grote landen. Denk hierbij aan de Verenigde Staten, Australië, het Verenigd Koninkrijk en ga zo maar verder. Wist u bijvoorbeeld dat het Engels wordt gesproken in zo maar eventjes 112 landen overheen de wereld?

Hierbij spreken zo’n 380 miljoen mensen de taal als moedertaal. Had u meer verwacht?

Wel, wat denkt u dan van het feit dat maar liefst meer dan één miljard mensen de Engelse taal als tweede taal beheersen?

Inderdaad, dit bewijst meteen dat Engelstalige teksten wel degelijk een aanrader zijn als u optimaal wilt communiceren naar de buitenwereld toe!

Engels als taal van het internet

Het Engels speelt een belangrijke rol op etnisch vlak, dat heb ik reeds aangetoond. Maar Engels speelt ook een belangrijke rol op het internet, een wereld apart. Waar Engels wereldwijd de tweede populairste taal is, is ze op het wereldwijde web de absolute nummer één.

Wist u bijvoorbeeld dat maar liefst een half miljard surfers zoeken op basis van Engelse termen en informatie?

Dit betekent dan ook dat u met een Engelse vertaling een groter doelpubliek bereikt en dus ook een grotere conversie!

Het spreekt voor zich dat u vlot wilt communiceren met uw buitenlandse klanten. U wilt uw klanten zo goed mogelijk informeren over uw diensten en optimaal prospecteren op internationaal vlak


 

Contacteer me geheel vrijblijvend via het telefoonnummer +32 486 57 19 32 of via het e-mailadres info@gitage.be.

Wilt u meteen een offerte aanvragen? Dak kan u dit doen via het online contactformulier.

 

VRAAG VRIJBLIJVEND UW OFFERTE AAN