Vertalingen over de taalgrenzen heen

Frans ligt u nauwer aan het hart dan u op het eerste gezicht denkt. Allereerst is België viertalig, waarbij het Frans een grote rol speelt. Frans wordt bovendien gesproken in (53!) andere landen en vele internationale organisaties. Maakt uw doelpubliek hier deel van uit? Dan is het belangrijk te communiceren in het Frans, in hun eigen taal.

 

Weetjes over de Franse taal

Bent u niet overtuigd van het belang om Franse vertalingen te voorzien van uw teksten? Dan licht Gitage graag enkele feiten over de Franse taal voor u toe. Frans is – in tegenstelling tot wat velen denken – een echte wereldtaal.Het is een internationale taal, die maar liefst door 110 miljoen mensen wordt gesproken als moeder-
taal en door zo’n 50 miljoen mensen als tweede taal.

Wist u bovendien dat Frans de 11de meest gesproken wereldtaal is? Deze cijfers spreken voor zich: ze bewijzen dat communiceren in het Frans met uw zakenpartners een absolute must is.

Techne IT - teksten NL en FR voor www.baeselen.be

 

Vertalen met een sterk taalgevoel

Frans heeft zoals iedere taal, zijn eigen karakteristieken.

Zowel wat betreft de spelling, de grammatica, het woordgebruik als het ritme zijn van belang voor een goed, maar vooral correct geschreven tekst.

Om u te verzekeren van een mix van deze ingrediënten, beschikt Gitage over een brede kennis van de terminologie.

Zo houdt ik bijvoorbeeld een bestand bij met alle relevante terminologie per sector om u van een kwalitatieve Franse vertaling te kunnen voorzien.

Op zoek naar een partner voor uw vertaling in het Frans?

Gitage staat u graag bij wanneer u zaken doet met de Franse markt.

Ik zorg voor de Franse vertaling van al uw documenten, gaande van brochures tot offertes, alsook voor de vertaling van de teksten van uw website.


 

 

 

 

 

Contacteer me geheel vrijblijvend via het telefoonnummer +32 486 57 19 32 of via het e-mailadres info@gitage.be.
Wilt u meteen een offerte aanvragen? Dak kan u dit doen via het online contactformulier. Vul uw gegevens en wensen in en ontvang snel een prijsofferte op maat.

VRAAG VRIJBLIJVEND UW OFFERTE AAN