Een must voor zowel de zoekmachines als uw klanten!

Het internet is overal. Meer dan ooit wordt er gesurft, wordt er online informatie gezocht en worden er online producten gekocht. Ook door uw klanten, dus dat is precies de reden waarom hoogstaande teksten op uw website belangrijker zijn dan ooit. Gitage zorgt voor de copywriting van al uw webpagina’s, volledig aangepast aan uw wensen.

 

Gitage haalt naar boven wat uw lezers interesseert

Bij een bedrijf hoort een verhaal, een verhaal met inhoud, met overtuiging. Misschien hebt u al teksten op uw website, maar haalt u er niet de nodige conversies uit. De reden? Uw teksten missen gevoel en betekenis. Hoe goed de tekst op uw website ook geschreven is qua spelling en woordgebruik, u zal door de mand vallen of om het in het Frans uit te drukken: vous ferez des aveux.
Een echte copywriter als Gitage kan de werkelijke inhoud naar boven halen die van belang is voor uw klanten, die uw lezers zullen onthouden, die ze zal prikkelen naar meer. Een echte copywriter schrijft content met alles erop en eraan, die zowel overtuigt als overhaalt tot actie.

 

Copywriting voor webpagina’s

Hebt u er zelf eens opgelet hoe u een website leest en bekijkt? U leest niet de volledige website, in tegendeel. U leest hem diagonaal, u scant hem. Hierbij zijn er diverse elementen die in het oog springen: vetgedrukte woorden, titels, ondertitels, bullets, hyperlinks en ga zo maar verder. Gitage zorgt ervoor dat uw teksten uw klanten blijven geboeid, dat hun aandacht wordt getrokken. Hoe?

  • Via krachtig, maar correct woordgebruik
  • Door de juiste boodschap weer te geven in klare taal
  • Met het motto “less is more” zonder in te boeten op kwaliteit
Best4u Group - teksten voor hun eigen website

 

Gitage zorgt voor de copywriting van uw webpagina’s

Gitage houdt de aandacht van uw lezers vast en overtuigt hen van uw meerwaarde. Op deze manier zullen ze geen lezers meer blijven, maar deel uit maken van uw klantenbestand. Wenst u meer informatie over hoe Gitage te werk gaat voor de copy van uw webpagina’s? Contacteer me dan geheel vrijblijvend via het telefoonnummer +32 486 57 19 32 of via het e-mailadres info@gitage.be. Wilt u meteen een offerte aanvragen? Dak kan u dit doen via het online contactformulier. Vul uw gegevens en wensen in en ik bezorg u zo snel mogelijk een prijsofferte op maat!

 

 

VRAAG VRIJBLIJVEND UW OFFERTE AAN