Verken mijn portfolio en ontdek mijn schrijfstijl!

Bent u op deze website terecht gekomen, dan bent u ongetwijfeld op zoek naar een ervaren copywriter of vertaler. Het spreekt voor zich dat u eerst wat referenties wilt zien over mijn eerder geleverde werk, want mijn teksten zullen de inhoud vormen van uw visitekaartje, van uw brochures en folders, van uw mailings en ga zo maar verder.

Gitage nodigt u daarom graag uit om haar portfolio te verkennen en een blik te werpen op haar stijl, zowel wat betreft de toon als schrijfwijze. Bent u benieuwd naar bijkomende uitleg bij mijn referenties? Dan kan u de betreffende bedrijven altijd contacteren. Zij lichten hun ervaringen met Gitage graag toe!

U zal zien dat Gitages klantenbestand kan ingedeeld worden in twee grote groepen:

  • Webdesign- en reclamebureaus
  • Winkels en ketens met webshops

 

Jakency
Websites laten maken tegen betaalbare prijzen, dat is het doel van Jakency, een webdesignbureau in de provincie Limburg. Voor hen schrijf ik regelmatig Nederlandstalige teksten voor landingspagina’s van diverse nieuwe klanten, gaande van carportcenters tot massagesalons.
De Persgroep is een gekend mediabedrijf met een grote passie voor mensen en informatie. De Persgroep Publishing is een dochteronderneming van De Persgroep en is actief in kranten als Het Laatste Nieuws en magazines als Goed Gevoel. Voor hen werk ik op freelance basis mee aan schrijfprojecten, waaronder bijvoorbeeld interviews afnemen en neerpennen in een mooi geheel voor het DM.city magazine, een maandelijks stadsmagazine bij De Morgen. http://www.depersgroep.be
De Persgroep is een gekend mediabedrijf met een grote passie voor mensen en informatie. De Persgroep Publishing is een dochteronderneming van De Persgroep en is actief in kranten als Het Laatste Nieuws en magazines als Goed Gevoel. Voor hen werk ik op freelance basis mee aan schrijfprojecten en interviews afnemen.

 

weblodge
Web Lodge is een responsive webdesignbureau dat zijn klanten met online marketing wilt laten scoren in de zoekmachines. Voor hen sta ik op regelmatige basis in voor de redactie van Nederlandstalige teksten voor uiteenlopende onderwerpen, gaande van champagnes tot houtsnipperketels.

 

Teknoza is een expert in digitale strategie en vertaalt de huisstijl van ondernemingen naar het interactieve web. Gitage werkt op regelmatige basis samen met hun marketeers en developers door het schrijven van Nederlands- en Engelstalige teksten voor hun nieuwe klanten. http://www.teknoza.be
Teknoza is een expert in digitale strategie en vertaalt de huisstijl van ondernemingen naar het interactieve web. Gitage werkt op regelmatige basis samen met hun marketeers en developers door het schrijven van Nederlands- en Engelstalige teksten
TechneIT
Techne IT is actief op het gebied van netwerkbeheer, webdesign en digital marketing. Bij webdesign komt uiteraard ook de nodige copywriting aan bod en dat is precies waarmee Gitage hen op regelmatige basis te hulp schiet. Van teksten voor advocatenbureaus tot teksten voor houtbewerkers.
Regioleads is een webdesignbureau dat zich heeft gespecialiseerd in online marketing. Ze hebben als doel de websites van hun klanten te laten scoren in hun eigen streek. Voor deze klant schrijf ik wekelijks heel uiteenlopende teksten in het Nederlands voor de websites van hun nieuw aangeworven klanten, gaande van dakwerkers tot juweelontwerpers. http://www.regioleads.be
Regioleads is een webdesignbureau dat zich heeft gespecialiseerd in online marketing. Ze hebben als doel de websites van hun klanten te laten scoren in hun eigen streek. Voor deze klant schrijf ik wekelijks heel uiteenlopende teksten in het Nederlands voor de websites van hun nieuw aangeworven klanten, gaande van dakwerkers tot juweelontwerpers.

 

Marbles
Marbles is een expert in digitale communicatie en helpt ondernemingen en non-profitorganisaties om hen dichter bij hun doelpubliek te brengen. Voor hen verzorgde ik reeds sociale media (Facebook en Twitter) voor enkele klanten en vertaal ik tweemaandelijks landingspagina’s naar het Frans.

 

MIA
Mia is een webdesignbureau dat aan de hand van digitale strategieën en design websites en online platformen hogerop brengt in de zoekmachines. Voor Mia schreef ik reeds teksten in het Nederlands, Frans en Engels bestemd voor de websites van hun nieuwe klanten.
Wilkens
Wilkens c.s. is een vertaal- en copywritebureau met meer dan 25 jaar ervaring. Om hun klanten een optimale dienstverlening aan te kunnen bieden, werken ze samen met ervaren schrijvers en vertalers als Gitage. Teksten in verband met lifestyle en voeding komen bij deze klant veel aan bod.
Lewis_Pr
Lewis PR is een internationaal gerenommeerd communicatie- en PR-bureau. Als specialist in communicatie zijn ze onder andere gericht op public relations en sociale media. Met hen werkte ik mee aan de verspreiding van nieuwe Samsung producten, door middel van het vertalen van aangeleverde Nederlandstalige teksten naar het Frans.

 

conversial
Conversal is een innovatief webdesignbureau, dat zich specialiseert in online marketing. Voor hen schrijf ik regelmatig Nederlandstalige teksten voor de websites van hun nieuwe klanten, maar neem ik ook regelmatig interviews af van deze klanten om ze in krachtige webartikels te verwerken.

 

Foto Konijnenberg is de expert op het gebied van foto- en videoapparatuur en alle bijhorende accessoires. Voor hen vertaal ik maandelijks honderden productfiches naar het Frans, Engels en Spaans.
Foto Konijnenberg is de expert op het gebied van foto- en videoapparatuur en alle bijhorende accessoires. Voor hen vertaal ik maandelijks honderden productfiches naar het Frans, Engels en Spaans.